Om os

Vi har en fast bred kundekreds, som består af både privat- og erhvervskunder, og som vi har et godt og konstruktivt samarbejde med.

Mangeårig erfaring og godt håndværk

Skal samtalekøkkenet bygges om, eller har du brug for en større terrasse? DL Tømrer ApS tilbyder gerne rådgivning, hvis du går med byggetanker og mangler en kompetent sparringspartner til at realisere dine ideer. Vi er et moderne tømrerfirma, der varetager kundernes ønsker fra første streg til det færdige byggeri, og vi hjælper gerne med at få styr på byggetilladelserne.

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret – vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver efter alle kunstens regler.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

DL Tømrer ApS udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat.

​Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med andre dygtige håndværkere, så du kan få løst alle typer bygningsopgaver hos os. Uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybygninger, er vi klar til opgaven.

Tag et kig her på siden – den præsenterer vores verden af træ og solidt håndværk.

Med kvaliteten i højsædet

Sætter du pris på kvalitet, så vælg DL Tømrer ApS til snedker- og tømrerarbejdet. Vi er en mindre tømrervirksomhed med mange års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

​Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle.

​I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​​

Få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det vil koste at få besøg af en tømrer som os. Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, hvor omfattende den er, og hvilke materialer vi skal benytte os af. Uanset omfanget af din opgave, så er du altid garanteret en billig pris på din opgave i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi lægger stor vægt på at sikre os, at du får det bedst mulige resultat, og derfor stiller vi gerne vores erfaring og ekspertise til din rådighed i form af kompetent rådgivning og vejledning. Kontakt os gerne allerede i dag og hør mere.